WorkSkr
Menu

Privatliv

Din WorkSkr-konto.

Denne portal bruger din WorkSkr-konto til at logge dig ind og vise de virksomheder, du må tilgå. Kontodata opbevares adskilt fra offentlige webfiler.

En nødvendig, sikker cookie holder dig logget ind i op til 12 timer. Den er begrænset til denne portal. Når du logger ud af alle sessioner, ugyldiggøres de aktuelle sessioner. Deaktivering af din konto eller tilbagekaldelse af sessioner afslutter også adgangen.

Vi behandler forbindelsesoplysninger for at beskytte tjenesten og begrænse gentagne loginforsøg. Sprog og udseende kan gemmes i din browser og på din konto. Her bruges ingen reklame- eller analysescripts.

Kontakt administratoren, som inviterede dig, for adgang, gendannelse eller spørgsmål om dine kontooplysninger. Appens privatlivsinformation gælder, når du bruger en aktiveret app.

Tilbage til login